PLEASE DONT CRY :'(

Photobucket



Assalamualaikum semua :) Macam mane cuti sekolah ? Seronok ? Oh semestinya . Lysa pergi bercuti ke tak ? Em tak lah , Tahun ni tak ada rezeki nak pergi bercuti . Lagipun family Lysa buzy siket , jadi tak ada masa lah nak pergi bercuti . Emm sedih kan ? Tapi its okay , ada cerita yang lagi sedih dari tu taw . Nak tau ? Lets start !
Back to the title ' Please Dont Cry ' . Dont cry ? Lysa tujukan untuk siapa sebenarnya ni ? Oh Lysa tujukan untuk si dia sebenarnya . Si dia yang tercinta . Hmmm . Dia nangis kee ? Lysa pun kurang pasti antara dia nangis ke gembira . Bila Lysa tanye dia kata dia nangis sebab gembira . Sebab apa ? Ohh macam ni cerita nya sebenarnya , Pada jam 1:56 malam tadi , Dia call Lysa . Suddenly dia cakap yang dia tengah bace blog Lysa yang tak seberapa ni . Then lepas dia bace tu Lysa dengar suara dia lain . Lysa tanye kenapa , dia kata selsema . Selsema suara jadi lain ? Mungkin berubah  siket , tapi ni suara dia sangat lain . I know u cry dear , please tell me . Tanye punya tanye akhir nya dia jawab jugak . Dia nangis sebab terharu baca apa yg lysa tulis pasal dia . Sayang , kalau awak suka baca ape yang saya tulis , jangan lah nangis . Saya tak sanggup tengok air mata awak jatuh sebab saya . Please :'( U know i love u right ? Dont cry honey .
Time tu Lysa rase bersalah sangat sebab buat dia nangis , rasa macam nak delete je entri tu sebab entri tu buat dia nangis . Lysa tak sanggup nak tengok dia nangis . Tak sanggup sayang . Tapi dia tak bg delete , dia kata entri tu buat dia gembira . So Lysa ikut je  lah cakap dia , Lysa buat apa yang dia suruh , Lysa tinggal kan apa yang dia larang . 
And I know you're reading this right now . Rite dear ? So Let me tell you that I love u and i never wanna wrong you . Let me tell u that i miss you and I never want to lose you , You my heart baby , my life incomplete without you <3 Thats all for you . Lastly please don't cry any more dear . Please :'( I love you . 
Thats all for today guys , Thanks for being a good reader . Doakan kitorang bahagia okayyyyy ;) Byeeee assalamualaikum .


Design By Alyssa Belina