New activity :)

Photobucket

Hai assalamualikum :) How are you ? Im fine thank you . Today I want to tell u a story . Cehhh . Okay actually entry ni untuk para blogger sahaja. Tapi yang takde blog tu nak bace boleh jugak. Okay sebenar nya Lysa nak bagitahu kepada para blogger yang kurang reti or kurang pandai nak edit blog tu , Lysa boleh tolong editkan . Lysa nak buat tutorial tapi kadang2 tak sempat . Jadi korang boleh bagi lysa password blog korang dekat Lysa then Lysa editka\an . Maybe nak edit blog tu Lysa memerlukan 2 atau 4 hari . Jadi korang kene bersabar siket okay. Tapi kalau lysa free maybe satu hari pun lysa boleh siapkan . Macam mana nak contact lyssa untuk bagi emel dengan password blog ? Senang je sayang . Boleh contact lysa dekat sini okay :*

Tapi ada satu syarat . Sebelum korang nak suruh Lyssa edit tu , korang kene subcribe dulu Lysa dekat Facebook dan juga Follow Lysa dekat Twitter :) Jangan lupa follow blog lysa jugak . Semua ni dapat menyenang kan kerja lysa untuk check perkembangan blog korang . Senang je syarat nya. Lagi satu dekat blog korang akan ada credit untuk Lysa means ada nama lysa . Contoh nya : Header by Alyssa . Ha like that. Alar kecik je pun , tak memenuhkan ruang blog korang pun sayang , Bagi yang kurang faham tu boleh contact lysa dekat facebook dan twitter . Mungkin Lysa boleh bagi nombor phone Lysa untuk penjelasan yang lebih lanjut . Tapi ni untuk perempuan je taw . Btw bila masuk blog Lysa tolong tinggal kan jejak dekat shoutbox tu okay . Lysa akan follow siapa yang ada tinggalkan link blog dia dekat situ . That's All . Thanks guys . Lysa tgu permintaan mengedit blog dari korang semua . Insyaallah lysa akan reply permintaan korang secepat mungkin . Gudluck :* Assalamualaikum :)


Design By Alyssa Belina