I CAN DO IT :)

Photobucket

Hai assalamualikum :) Seperti yang Lysa janjikan , Lysa akan buat entry baru . Act Lysa pun tak tau nak post pasal apa harini . Tapi memandangkan naik sekolah dah nak dekat , So lysa mengambil keputusan untuk cerita lah pasal sekolah siket :) Sebelum tu , tengok header Lysa , comel tak ? *Perasan. Tak comel pun sebenarnya , simple je kan . Sidebar Lysa tu pun Lysa baru edit . Kemain lagi mengedit edit Lysa ni . Itulah cuti sekolah takde kerja , so edit je lah . Cantik tak jugak Haha :)  
Okay naik sekolah dah nak dekat kan ? Lagi seminggu je kut . Rase nya cepat betul masa berlalu . Sekejap je cuti , dah nak naik sekolah lagi . Korang dah siapkan persiapan sekolah ? Mestilah dah kan . Semangat 2013 lah katekan . Cehceh . Lysa pun dah jugak , Tapi takde lah bersiap sangat . Apa yang perlu je dah siap kan . Kerja rumah semua alhamdulillah dah siap . Malas2 lysa ni kerja rumah pun siap jugak tau . Ingat lysa pemalas sgt ke ? Haha :) 
Hmmm , Tahun depan Lysa dah Form3 , nampaknya , Lysa akan menduduki Pmr lah tahun depan . Alahai seramnya. Seminggu yang lepas baru budak Pmr 2012 amek result , best gila bila tengok yang dapat straight A's tu kan . Congarats lah untuk korang . Lysa harap pun Lysa boleh berjaya dalam Pmr untuk next year . Amin . Doakan Lysa tawwww ! Lepas ni Lysa kene lah korbankan masa lysa , tenaga , dan segala2 nya untuk belajar bersungguh2 . Dah takde dah Twitter , Facebook , Blogger semua ni . Mesti korang rindu Lysa kan nanti ? Ngaku je lah . Haha :)
Lysa juga akan mendoakan kejayaan korang semua yang nak amek exam tu . Sama ada Pmr , Spm , Stpm dan lain2 lagi .Kita semua meti boleh buat ! ' USAHA TANGGA KEJAYAAN ' . Jadi kene lah berusaha sebaik mungkin . Susah2 dahulu , senang2 kemudian . Cehh berfalsafah pulak kita harini yer . Dah lah cukup sampai disini sahaja entry kita story kita untuk harini . Wish me Goodluck :) Assalamualaikum :*
Design By Alyssa Belina