SO CUTE :*

Photobucket
Hye guys :) Assalamualaikum . Lame nya Lysa tak update blog ni rite ? Maklum lah dah naik form 2 , buzy je memanjang . And now baru lah Lysa ada story nak cerita kat korang semua . See the title , Mesti korang semua nak tau siape yg cute sgt tu kan . Ehem ehem ;) Dia memang sgt cute . Hm nak tengok gambar ? Sabar lah dulu , kita cerita dulu pasal dia okayyyy . 
Okay perjumpaan pertama : Act lysa jumpa dia kat tempat Jrobik , Time tu Lysa tak kenal pun siapa   dia tu , biaselah Lysa kan pemalu orangnya . And suddenly Lysa dapat text dari dia petang tu . Mungkin dia mintak number lysa dari kawan dia kot . ada hati jugak ek dia nak kenal kat Lysa , Hahaha *evillaugh Macam tau tau je yg Lysa pun nak kenal ngan dia Haha .
Text punya text , kitorg jadi rapat , macam kawan rapat gitu . Jumpa lah , otp malam malam lah . Sejak dari tu lysa mula lah suka kat dia . Tapiiiii.... Tapi apa ? Tapi time tu Lysa dah ada boyfriend . Yes boyfriend yang tak pernah kesah pasal Lysa . Semakin lama semakin bosan dengan dia , Lysa pun clash lah dgn boyfriend lama Lysa tu , mungkin tak ada jodoh kot . Hmm . So lysa terus kawan lah dengan dia ni . Pada malam raya kelima , keluar lah perkataan ' mintak couple ' dari si dia ni . Lysa tak sangka jugak taw , ingatkan dilamun mimpi rupanya tak . Its reality you alls . Happy nya lysa time tu , Ohmygod . 
Dalam antara kitorang couple tu sometimes berlaku lah gempa bumi jugak . Tapi kami ok ,benda semua di settle kan dengan baik . Dengan cara yang lembut , Ecehhh lembut lah sangat , bertekak macam hapehhh . Hahaha ;) But dont worry , dia tu pemaaf orang nya . Sebab tu Lysa sayang dia .
Ok korang nak tau character dia ? Dia seorang yg penyayang , pemaaf , baik hati , sweet , manje , gedik , comel , suka buat lawak semualah ada . Handsome ke tak ? Oh sudah semestinya handome . Ala ala Zayn Malik gitu Haha ;) Dia jugak selalu nasihat kan Lysa , macam seorang bapa ;) Untungkan Lysa dapat dia ? Yes memang untung sangat . Alar pakwe pakwe korang pun sama kan ? Untung lah korang jugak . 
Sambung cerita : Semakin hari lysa semakin sayang kat dia , semakin rindu , semakin cinta . Eceh jiwang pulak lysa ni . Of course lah dear ;) Apa salah nya kan . Okay lysa harap takde sape yg boleh rampas dia dari lysa kali ni . Dan lysa takkan benar kan pun ! Who cares ? Lysa akan jaga dia sebaik mungkin . Takkan lepaskan dia . Lysa sayang dia sgt , kalau boleh Lysa nak hubungan kitorg ni kekal lah sampai biler biler .  Korang doakan kitorg okayyyyyyy ;) Dia kata pun dia syg lysa sgt . Lysa percaya kat dia , lagipun dia byk berkorban untuk Lysa . Dia buat semua nya untuk lysa . Memang bahagia lah Lysa dengan dia . Sangat bahagia . Hahaha ;)
Dahlah lysa malas nak cerita panjang panjang lagi , takut bosan pulak kau orang membacanya . Hahaha . Ok Bye You alls . Have a nice holiday ;) Lastly I love him so much <3 See this picture , jangan tanye kenapa takde gambar dia dengan lysa . Hahaha ;)
Ha tu lah dia , sebelah tu sape ? Okay sebelah tu bestfriend dia .
Alyn the cute pretty sweet girl ;)

Okay lagi satu gambar . Ni dia dengan kawan dia jugak Yaya yang comel .
Comel kan kan ? Comel sangat . 
Untuk pengetahuan korang , Dia ni memang suka buat muka . Tengok lah tu .
 Apa apa pun , i love him ;)
They were so cute together . Btw , tak jelous pon Hahaha . 
No picture of us :'( 




Design By Alyssa Belina