TWINS MAYBE :)


Photobucket

Assalamualaikum guys ;) How are you ? Me ? Im fine . Okay , dah stop speaking . Kenapa Lysa update ? Sebenarnya kebosanan telah melanda diri Lysa sekarang ni . Cuti sekolah tak tau nak buat apa . Duduk rumah makan tidur makan tidur ajer . So everyday Lysa nak update blog ni . Kerja rumah ? Lahhh berlambak dalam beg tu . Dah berulat agaknya Lysa tak jenguk jenguk . Arhhh lets it be . 
Okayyyy continue to the main story . ' Are we twins ? ' Title yang agak menarik kan ? Kan kan ? Haha Lysa ada twins ? Rase nya dengan siapa erk ? Adalah rahsia Hehe ;) Buat apa nak berahsia kan . Twins Lysa ialah Fauziah Gaus . Yer artist yang cantik tu ! Lysa bukan nak perasan la kan . Lysa terima je apa yang orang nak cakap tentang Lysa . Lysa pergi mane mane mesti orang or cousin cousin Lysa berkata : '  Eh Fauziah Gaus datang lah . Muka dia macam Fauziah Gaus kan and so on ' Sometimes Lysa try lah tengok depan cermin , tanye diri sendiri ' Muka aku macam fauziah gaus ke erk ? Kenapa semua orang cakap mcm tu . Hmmm weird ' Lysa tanye kat Mak Lysa , mak lysa cakap sama lah jugak , dekat certain tempat lah . Hmm korang rasa sama tak ? Cebagi comment siket ;) . Maybe korang tengok gambar Lysa tak sama sangat lah . Tapi bile tengok depan2 mesti korang pon akan cakap benda yang sama . Lysa pun dah penat dengar orang2 ni tegur Lysa Fauziah Gaus . Haishhhhhh . Tapi mulut orang kita tak boleh tutup right ? So lysa hanya mendengar dan menerima sahaja lah . Nak gambar Lysa ? Nak comment ? Sabar yer syg , gambar Lysa ada kat bawah tuuuu . Tengok lah kejap lagi muncul lah tuu Hehe ;P Nak comment kat mane ? Oh korang boleh comment kat shoutbox tu okayyy ? Selamat mengomen Hahaha ;) Btw , No stupid comment Bloggers ! 
Hmm nak cerita apa lagi erk , entah lah . Kita tutup cerita kat sini lah ye . The end ;) Sambung untuk entri seterusnya okayyyy . Selamat menunggu kawan kawan . Byeeeeeeee :-*


Okay ni lah gambar Lysa :) Nampak gedik ? Memang gedik pon . 
Jangan jelous Hahahaha ;P


Haaaaaa ! Yang ni gambar twins lysa , cehhh perasan . Cantik kan ? Tengok lah siapa twins dia Hahaaha ;P


Design By Alyssa Belina