4 DAYS !

Photobucket


Hai assalamualaikum semua ;) How are you ? Sihat ? Alhamdulillah . Lysa kat sini pun sihat . Tapi kenapa post title Lysa ade smiley sedih ? Ohh you alls nak tau ? Mehh Lysa ceritokan .
4Days ? Apa yg berlaku ? Act si dia tu hah , dia tinggal kan lysa sorang sorang dekat sini . Dia sebok pergi berjalan . Eh takdelah , bukan pergi berjalan , tapi dia ada program sekolah . Biaselah kan , org kuat sekolah . Nyampah kita taw . Hahaha ;)  
Dia ada lawan Zapin sebenarnya . Tak percaya kan dia pandai zapin ? Firstly pun lysa tak percaya , tapi its real you know ! Teror jugak si dia tu kannnnn Hmmm . Dia tu asik busy je taw , pergi camping lah , zapin lah , Lysa asek kene tinggal je kat pontian ni sorang sorang Hmmm . Tapi takpelah asalkan dia ada mase jugak nak text and call Lysa . Itu cukup memadai dah Rite ? Tapi rindu lah jugak dekat dia sebab tak jumpe , maklumlah , rumah kitorg jauh . Kalau lah rumah dia tu sebelah rumah lysa , hari hari Lysa bagi salam Hahahaah ;) Its okay , long distance love ni kadang kadang yang akan kekal , daripada yang dekat ni . Kalau hari hari jumpa , tak ade lah perasaan rindu kan ? Tak comel lah kalau macam tu . Rindu kan membuat kan kita makin sayang ;) Ecehhhh . Korang rindu boy korang ? eh ofcourse lah rindu kan ? Apalah Lysa tanye soalan ngeks macam ni . Macam ni lah kalau dah banyak sangat makan Maggie Haha . Maggie tu sedap apa . Dah Lysa jangan merepek !  . Okay lah , sampai sini je lah cerita Lysa buat kali ni . Assalamualaikum sayang *jawab jangan tak jawab .
Design By Alyssa Belina